amikor menni kell...

2012. szeptember 3., hétfő

XII. Paragliding European Championships - France - St. André

Megkezdődött a silóernyős eb, tegnap tréning day, regisztráció megnyitó volt.

Kicsit rendhagyó módon szeretnénk tájékoztatni a pilótákat, családtagokat, barátokat és esetleg bárkit aki érdeklődést mutat az esemény vagy a versenyrepülés iránt.

Itt szeretném megköszönni az eddigi támogatóinknak a felájánlásaikat. A Siresz az utazókeret teljes biztosítását fedezte a két hétre amiért igen hálásak vagyunk. A HFFA pedig a válogatott pilóták megjelenésében nyújtott nagy segítséget a nyitó-záró ceremónia és a verseny alatt, mivel kaptunk egy csinos egyen dzsekit ami nagyon cool és köszönjük szépen.

Az egész esemény, az utazás és az itt tartózkodás költsége igen magas. Talán a szokásosnál is magasabb és idén a nevezést minden magyar pilóta saját zsebből fizette. Ez mindannyiónkra igen nagy terheket ró és éppen ezért szeretnénk kérni a klubbok, egyesületek, pilóták, barátok és mindenki támogatását.
A támogatásokat az itt leírt módon lehet megtenni:

http://sikloernyosvalogatott.hu/hu/tamogatas

Természetesen itt most nem száz vagy tízezrekről beszélünk, mindenki aki úgy érzi nyújt neki annyit ez a sport vagy kap a versenyzőktől a blogjaikon vagy egyéb más úton annyit, hogy azt egy kisebb felajánlással kompenzálja, vagy csak egyszerű gesztusként kész áldozni erre azt kérjük tegye meg.
A támogatók között a verseny után kisorsolunk valamilyen ajándékot vagy ajándékokat és természetesen ha hozzájárulnak, megemlítjük Őket a blogokon.

Elindult a válogatott oldala, itt lehet majd követni az eseményeket:

http://sikloernyosvalogatott.hu/hu

Ennek az oldalnak a szerkesztése kissé nehézkesebb és nincs velünk külön erre a feladatra senki, mert a szakács, a masszőr, a pszichológus és lakáj mellett nem fért el kocsiban, ezért lehet, hogy esetenként majd itt a blogomon vagy a másik két blogon is kereshettek infókat:


http://highandfar.blogspot.hu

http://sisakkamera.blogspot.com 

A mai napon még szeretnék ide feltenni egy anyagot, így ha tudtok nézzetek vissza később

1 megjegyzés:

  1. ha tudtuk volna, hogy ilyen sokan lesztek, kimentem volna én is körülnézni, honlapot szerkeszteni és még főzni is tudok

    VálaszTörlés