amikor menni kell...

2011. augusztus 5., péntek

Skynomad Open 2011 - Sopot - Bulgária - Task 5. Cancelled

Ma egy 56 km-es feladattal örvendeztetett meg bennünket a skynomad open feladat kiíró bizottsága. Az éjjeli esőnek és az ebből adódó eddigi legalacsonyabb felhőalapnak köszönhetően egyéni időmérés szerint indult a futam. Nagyábból a starthely magassága volt a felhőalap és szép lassan azért emelkedett. 


Az utolsó nap lévén a taktikának ma nagy szerepe volt, tekintve, hogy az első 6 pilóta 200 ponton belül van. Tehát még bármi lehet a vége és annak ellenkezője is.


Szépen elengedtük a fél mezőnyt, hogy fessék meg a gerincet. Persze az első 6-8 ember figyelte egymást ki mikor megy.


Amikor az első elstartolt én is mentem utána. A felhőalap felment egészen 1700 méterig és szépen mentünk a gerincen, Képes Petivel értük utól az embereket. Persze nem volt nehéz, szinte végig volt festve a gerinc.


Aránylag jó pozícióban megcsináltuk a fordulót és visszafele a gerincen Karlovo előtt bemondták, hogy a feladat törölve. Ekkor néztem igazán körbe először, és konstatáltam, hogy tényleg többfelé esik az eső. Elsiklottunk Karlovoig és ott gyorsan fülcsuk, leszáll.


Sajnálom ezt a napot, mert nem voltunk rossz helyen, meg így most itt kell maradni még egy napot, mint tartalék nap. Azért lett volna jó ma este elindulni, mert vasárnap már az első versenynap lesz krusevoban és innen több mint 7 óra az út. Holnap a feladat után elindulni és levezetni a távot nem lesz egy méznyalás.


Az eddigi érvényes 3 feladat utáni overall eredmény:


http://skynomad.com/events/2011/sno/results/overall-afterT3-proviosional.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése