amikor menni kell...

2012. május 29., kedd

British Open 2012 - Task 2.

Megint szép napos reggel, felszállítás korrektül megszervezve, mire felértünk a második körben már kész a feladat, mert félnek a zivatartól. Fél tizenkettőkor már a levegőt hasítottuk és becsúszott valami kis zavaró felhőzet, ami miatt a fél méterben 1200 méteren 100 ernyő próbált életben maradni. Nem volt túl funny, de kibekkeltük és elindult feladat, szépen haldtunk, kezdett kitisztulni az ég és erősödtek aliftek, mikor valami töketlen angol beszólt a rádión, hogy level 3. mert szakad az eső. Ami azt jelentette, hogy pár csepp rám is esett, de nem volt vészes és pont szétesett minden és kezdett sütni a nap ezerrel.
Stoppolták a napot és ezzel érvénytelen is lett egyben, mert ha senki nem repüli meg a feladat felét akkor érvénytelen.

Nagyon gáz az egész, mert nagyon kellett volna az érvényes nap ahhoz, hogy a verseny 100%-os pontot adjon. Ahhoz ugye három nap kell és nekünk eddig van egy. A meteo meg a hét második felére nagyon sitteset mond.

Pedig nagyon jó kis feladat lett kiírva és jó lett volna végig repülni, de az égiek máshogy akarták. Egyébként nem lett zivatar itt a környékben csak kb este 7-kor jött egy kifutószél a távoli zivicella hozományaként. Egyértelműen rossz döntés volt, fekete pont a szervezőknek, kicsit magasabb szinvonalat szoktak hozni.

következő bejegyzés: végre egy érvényes feladat ami 1000 pontos... task 3. comming soon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése