amikor menni kell...

2012. augusztus 25., szombat

serial cup 2012 - Tolmin - szlovénia

Szeptember 2.-án indul az europa bajnokság ezért korábban nem gondolkodtam ebben a versenyben, de az élet úgy hozta, hogy kijöttünk a családdal ide a Soca völgyébe egy kicsit lazulni. Kedvesem hozzám hasonlóan nagyon szereti ezt a környéket és az 5 hónapos lurkó mellett eddig nem volt lehetőségünk együtt kimozdulni, ezért döntöttünk úgy, hogy ez egy jó lehetőség arra, hogy eltöltsünk pár napot ezen a gyönyörű helyen.

Üröm az örömben, hogy sajnos nem tudok végig maradni, mert ez a verseny szombatig tart, de mi előreláthatólag szombat reggel már indulunk St. Andréba az EB helyszínére. Szóval csak péntek estig tudok maradni, de addig remélem össze tudunk hozni pár jó feladatot.

A szobat éjjel érkező front miatt m Gasper a verseny szervezője már előre törölte a vasárnapi feladatot, így aki akar csak vasárnap estére kell megérkeznie. Mi már ma kijöttünk és holnap valami családi programot keresünk a gyekőcökkel, és remélem estig megérkezik a többi magyar is. Eddig csak Simonics Peti van itt rajtam kívűl, de még vagy tucatnyian regisztráltak.

Próbálok majd napi beszámolokat írni, ha a család mellett este még lesz erőm rá, de ha Maja mai produkciójából indulok ki akkor bajban leszek, mert este 10 után még az udvaron szaladgált a sötétben ezzel bizonygatva, hogy Ő egy hős és mennyire bátor.

Szóval hétfőtöl kövessétek a serial cup idei versenyét velem.

I'll back soon...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése